Ajankohtaista

Uutiset

7.10.2022 Palkka- ja palkkiotulojen mediaani elokuussa 2 974 euroa

Kokeellisen Tulorekisterin palkat ja palkkiot -tilaston mukaan elokuussa palkka- ja palkkiotulojen mediaani oli 2 974 euroa. Palkkatulonsaajien palkkojen ja palkkioiden mediaani oli 2 995 euroa, mikä oli 3,3 prosenttia enemmän kuin vuotta aiemmin.

6.10.2022 Pääkaupunkiseudun opettajat ansaitsevat vähiten

Opettajien palkkaus vaihtelee alueellisesti, kirjoittaa Miisa Andersin Tieto&trendit-blogissa. Keskiansiot ovat pienet Uudellamaalla, selvästi suuremmat Kainuussa.

6.10.2022 Lämpöpumppujen käyttö lisääntynyt – öljy painumassa marginaaliin

Maalämpö ja ilmalämpöpumppu ovat yleistyneet kotitalouksien pääasiallisina lämmitystapoina. Suoran sähkölämmityksen ja öljylämmityksen osuudet ovat puolestaan laskeneet.

Lisää uutisia

Ajankohtaista verkkosivuillamme

Datahuone

Olemme mukana tuottamassa nopeaa tietoa päätöksenteon tueksi.

Venäjän hyökkäys Ukrainaan

Tilastotietoa hyökkäyksen vaikutuksista Kotimaisen tilastotiedon oppaassa.

Tilaa tuoreimmat tiedot sähköpostiisi

Voit tilata tuoreita tilastotietoja koskevia uutisviestejä tai perjantaisin ilmestyvän uutiskoosteen sähköpostiisi. Uutiskoosteesta löydät viikon uutisten ja Tieto&Trendit-artikkelien lisäksi aikataulun seuraavan viikon tilastotiedon julkistuksista sekä tietoa lähiajan tapahtumista.

Lue tuorein uutiskooste (10.–16.10.2022) uutisviestipalvelussa

Sidosryhmäkirje

Tieto&trendit – ajankohtaiset artikkelit ja blogit

Tieto&trendit-verkkojulkaisun asiantuntija-artikkelit pureutuvat ajankohtaisiin ilmiöihin ja kehitystrendeihin tilasto- ja tutkimustiedon valossa. Blogeissa asiantuntijamme tuovat yhteiskunnalliseen keskusteluun näkemyksiään. 

Yhteystiedot

Päivitetty 7.10.2022