Ajankohtaista

Uutiset

31.3.2023 Hyvä uutinen tulevalle hallitukselle

Kehittyneen tietotuotantomme avulla voidaan löytää ratkaisuja Suomen nykyisiin ja tuleviin haasteisiin, evästää Tilastokeskus hallitusneuvotteluita Tieto&trendit-blogissa

31.3.2023 Suomessa 147 000 toimintarajoitteista henkilöä köyhyyden tai syrjäytymisen riskissä

Toimintarajoitteisista henkilöistä neljännes on köyhyys- tai syrjäytymisriskissä. Pienituloisuus, vajaatyöllisyys sekä vakava aineellinen ja sosiaalinen puute ovat toimintarajoitteisilla muuta väestöä yleisempiä. 

31.3.2023 Kokeellinen tilasto: Pienten yritysten merkitys Suomen viennille tarkentuu arvoketjutarkastelussa

Pienet yritykset vievät 18 prosenttia Suomen kokonaisviennistä, mutta toimivat kuitenkin tuottajina 30 prosentissa koko Suomen kotimaisen arvonlisän viennistä. Lue lisää arvolisäpohjaisen ulkomaankaupan tilastosta

Lisää uutisia

Tilaa tuoreimmat tiedot sähköpostiisi

Voit tilata tuoreita tilastotietoja koskevia uutisviestejä tai perjantaisin ilmestyvän uutiskoosteen sähköpostiisi. Uutiskoosteesta löydät viikon uutisten ja Tieto&trendit-artikkelien lisäksi aikataulun seuraavan viikon tilastotiedon julkistuksista sekä tietoa lähiajan tapahtumista.

Lue tuorein uutiskooste uutisviestipalvelussa

Lue tai tilaa sidosryhmäkirje

Tieto&trendit – ajankohtaiset artikkelit ja blogit

Tieto&trendit-verkkojulkaisun asiantuntija-artikkelit pureutuvat ajankohtaisiin ilmiöihin ja kehitystrendeihin tilasto- ja tutkimustiedon valossa. Blogeissa asiantuntijamme tuovat yhteiskunnalliseen keskusteluun näkemyksiään. 

Yhteystiedot

Päivitetty 31.3.2023